Arrangementen


Brasserie 't Voshoes heeft behalve de eetzaal ook de beschikking over een ruime feestzaal waar feesten en etentjes zoals onderstaande plaats kunnen vinden. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Wat onder andere mogelijk is kunt u vinden op onze arrangementenkaart.

Koffietafel
Bij de uitvaart van een dierbare is het gebruikelijk dat de naasten van de 
overledene de koffietafel bijwonen om nog eventjes na te praten en vaak om oude herinneringen op te halen. Bij brasserie 't Voshoes kunt u terecht met zowel kleine als grote groepen. Als nabestaande van de overledene hoeft u zich tijdens de koffietafel nergens zorgen over te maken. Onze mensen zorgen ervoor dat u en uw familie en vrienden verzorgd worden met koffie, thee, broodjes en vlaai. Zo kunt u rustig nog eventjes napraten met uw dierbaren. Bij grote groepen kan zowel de eetzaal als ook de feestzaal samen als een grote zaal functioneren. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht!


Lunch
Gaat u met vrienden of familie naar een evenement, wandelen, fietsen of heeft u een andere reden om gezamenlijk te lunchen? Kom dan met de hele groep naar onze brasserie! Voor groepen van 10 tot 60 personen zal onze kok een heerlijke lunch voor u bereiden, in overleg met koud en/of warm beleg. Bent u met meer dan 60 personen? Geen probleem! In overleg kunnen we onze eetzaal combineren met de feestzaal waardoor iedereen een fijn plekje heeft om te lunchen! Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Diner
Heeft u iets te vieren, wilt u lekker dineren met een grote groep? Dat kan! In onze brasserie wordt iedereen verwend met een lekkere maaltijd, waar u vaak meerdere regionale streekproducten in zult verschijnen. Diners kunnen zowel voor op de tafel als voor een lopend buffet gemaakt worden. Ook bij diners is er in onze zaal plaats voor 10 tot 60 personen, maar dit kan uitgebreid worden door de eetzaal te combineren aan de feestzaal. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, of wilt u graag voorzien worden van advies voor het kiezen van de lekkerste gerechten? Neem dan gerust contact met ons op!


Feestje?
Er is altijd wel een reden om een feestje te geven, en ook dat kan bij Brasserie 't Voshoes! In onze zaal kunnen zowel formele als informele privéfeesten gehouden worden. Door het aankleden van de zaal kunt u vele soorten feesten geven, zowel formeel als informeel. Ook beschikken wij in onze zaal over een projectiescherm, die gebruikt kan worden voor met uw beamer bijvoorbeeld foto's af te spelen of een presentatie te geven aan uw gasten/collega's. Veel is mogelijk, vraag gerust om meer informatie!
Voor meer foto's, zie ons fotoalbum!