Homepage

    
 

Welkom bij Brasserie 't Voshoes!                                                                    Nieuws:   

Midden in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, in het kleine pittoreske dorpje Banholt, vindt u Brasserie 't Voshoes. In deze brasserie staat gastvrijheid centraal. Er is voor ieder wat wils. U kunt hier terecht voor een drankje, bijvoorbeeld een lekker kopje koffie of één van de vele speciaalbieren, zowel van de tap als uit de fles, maar u kunt ook genieten van een van de gerechten uit de lunch- of dinerkaart met regelmatig wisselende (seizoens-)gerechten, zorgvuldig samengesteld door eigenaar en kok Berry Vos.


Brasserie 't Voshoes wordt door vele wielrenners en wandelaars beschouwd als een fijne locatie voor een welverdiende pauze. Het is dan ook niet uitzonderlijk dat groepen wielrenners en wandelaars regelmatig terugkeren in de brasserie en hun route hierop aanpassen. Brasserie 't Voshoes is bovendien door zijn ligging een perfect startpunt voor een fiets- of wandeltocht door de Zuid-Limburgse natuur, met de Belgische Voerstreek op een steenworp afstand. 
Brasserie 't Voshoes is toegankelijk voor rolstoelgebruikers! Via de zij-ingang kunnen mindervaliden het restaurant binnenkomen. Bovendien beschikken wij over een invaliden-toilet.Like ons op Facebook!


Nieuw op de kaart: Dagschotel
Vanaf heden hebben wij op onze kaart een dagschotel staan. Dit is een dagelijks wisselend gerecht en wordt tussen 17 uur en 19 uur geserveerd!


----

Lekker: Gerardus Tripel
Bij ons op de tap is de Gerardus Tripel, een lekker bier van de Gulpener! Proef hem nu bij Brasserie 't Voshoes!


----

Suggestie van de tap: 
Val Dieu Grand Cru!
Een rijk bier, vol en krachtig waarvan de alcohol in de smaak subtiel verborgen is. De afdronk is zacht, rond en romig van smaak.

----

Arrangementen
Bij ons kunt u terecht voor vele arrangementen, variërend van een uitgebreid diner tot een lekkere High Tea tot een koffietafel. 

Klik hier voor meer info!