Onze Bieren‎ > ‎

Bieren uit de fles


Palm

De bierstijl ‘Spéciale Belge Ale’ is het betere Belgische bier van het begin van de 20e eeuw. 
Dit vlotdrinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een verstandig alcoholgehalte. 
De speciale PALM-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALM-gist haar fruitige gistingsaroma. 
Fijne aromahoppen uit Kent zorgen voor een subtiele harmonie.

Amstel 0.0%

Amstel 0.0% is een geheel alcoholvrij bier met de vertrouwde smaak van Amstel en is in het AD uitgeroepen tot het beste alcoholvrije bier. Bovendien bevat Amstel 0.0% slechts 25 calorieën per 100ml. Dat is nou verantwoord genieten.


Val Dieu Triple

De Val-Dieu Triple is het resultaat van een lange gisting, nauwgezet gevolgd door de brouwmeester. De diepe nog zachte bitterheid verstoort de ontdekking van zijn componenten niet. De smaak van de hop is nadrukkelijk aanwezig, het is natuurlijk gearomatiseerd en gaat gepaard met een alcoholische afdronk. Het kan worden geassocieerd met verfijnde gerechten en behoort tot de grote bieren.

Val Dieu Brune
The Brown Val-Dieu is gekleurd. Het aroma is meer uitgesproken, met een koffie/mokka karakter. De mokka smaak zal geleidelijk verdwijnen om ruimte te maken voor een smaak van geroosterde mout die niet te neutraal noch te sterk is. Het is zeer licht kruidig dat eraan herinnert dat het vooral een bier is voor degustatie.

Val Dieu Blond
De Val-Dieu Blond is een fris en licht bier, met een matig alcohol gehalte, en een sterk vriendelijk karakter. Het is perfect als aperitief of als digestief. Het kan ook gepaard gaan met een goede maaltijd. Het droogt niet de mond en ontwikkelt geleidelijk een aangenaam en bitter karakter. Gekoeld is het uiterst aangenaam om te drinken. Het behoudt een licht wit schuim tijdens de degustatie.
Amstel Radler 0.0%
Amstel Radler 0.0% is de dorstlessende mix van alcoholvrij Amstel bier en citroenwater. Lekker op elk moment van de dag. 
Amstel Radler. Maak het onvergetelijk verfrissend.

DuvelEen Duvel geldt nog steeds als dé referentie onder de zwaardere, blonde bieren. Het boeket is pittig en prikkelend in de neus met wat citrus, die zelfs licht neigt naar pompelmoes door het gebruik van enkel de beste nobele hopsoorten. Dit kan ook terug gevonden worden in de smaak, mooi gebalanceerd met een vleugje kruidigheid. Dankzij het hoge CO2-gehalte heeft het bier een zaligmakende rondheid in de mond. Een Duvel is zowel de volmaakte dorstlesser als de ideale aperitief.

La Chouffe
La Chouffe is een ongefilterd blond bier, zowel hergist op vat als op fles. Het is een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak. Het is een complex bier waar zoet, bitter en fruit strijden om de titel. Het heeft fruitigheid van meloen en citrus en daarnaast is de koriander blijvend aanwezig.De afdronk is fris en licht droog, waarbij de hopbitters zich nog even duidelijk laten gelden.

Mc Chouffe

Mc Chouffe is een bruin, ongefilterd bier, zowel hergist op vat als op fles. Het heeft een fruitig boeket aangevuld met een licht bittere toets. Het heeft een zoete en lichte smaak met overgangen naar een zware, stroperig melasse zoetheid met een vleugje bitterheid. U krijgt een warm gevoel bij het doorslikken maar wat men vooral bij blijft is de smaak van zoete drop.
Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse on the rocks is als citytrippen naar Berlijn, de sfeer opsnuiven in Milaan en cultuur ontdekken in New York. Ideaal om lekker lang van te genieten.
Dit sprankelende aperobier met zijn lichtrode kleur komt helemaal tot zijn recht in het stijlvolle, maar speelse Liefmansglas. In dit bier vallen de intense smaken van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen te proeven.