Onze Bieren‎ > ‎

Bieren v/d tap


Gulpener Pils
Dit bier mag je met recht een premium pilsner noemen. Toegankelijk en toch karaktervol, met een subtiele hopsmaak die precies de juiste hoeveelheid bitterheid geeft. Aangenaam verfrissend door natuurzuiver mout. Een pure dorstlesser. Maar zeker niet zomaar één. Een eersteklas pilsner dat aanzet tot gezelligheid. Om samen van te genieten en te toasten op de toekomst.
Gerardus Blond
Gerardus Blond is een sprankelend bitter kloosterbier met een kruidige smaakaanzet. Specerijen en hop geven dit licht zoete bier zijn rijke, ronde smaakbeleving. We brouwen het op basis van een recept van de paters van het Redemptoristenklooster in Wittem. Een deel van de omzet van Gerardus Blond is bestemd voor het behoud van dit prachtige klooster.
Gerardus Kloosterbier
Het mag dan wel een oud recept zijn uit het Redemptoristenklooster in Wittem, maar Gerardus Dubbel is een zeer eigentijds en vooral eigenzinnig bier. Zuur en kruidig. De goede proever herkent zelfs noten en cederhout. Gerardus Dubbel is stevig bier. Perfect voor aangename rustmomenten. Een deel van de omzet is bestemd voor het behoud van het prachtige klooster in Wittem. Gerardus Dubbel is bekroond met een zilveren World Beer Cup Award.Val Dieu Grand Cru
De Val-Dieu Grand Cru vertegenwoordigt charme en gastvrijheid! Het abdijbier van hoge gisting is licht gefilterd en ondergaat een hergisting in de fles. Hou je van moutige, granige smaaktonen en een zacht en zoet bierkarakter dan is dit het bier voor jou. Het is bereid met sterk gebrande mout dat zorgt voor een pittige smaak. In het aroma en de smaak ontdek je onder andere rozijnen, pruimen, caramel en gebrande toffee. Een rijk bier, vol en krachtig waarvan de alcohol in de smaak subtiel verborgen is. De afdronk is zacht, rond en romig van smaak.

Château NeubourgDit is wat wij in het zuiden chique bier noemen. Gulpener Château Neubourg heeft een edele bitterheid. Een superieur Pilsner met karakter, naar grote hoogte getild door een geraffineerde combinatie van fijne kruiden en zuren, bloesem- en fruittonen en een aromatische gerststructuur. En bovendien gebotteld in een prachtige, stijlvolle fles. Château Neubourg is bekroond met een European Beer Star Award en behoort daarmee tot de top drie van de wereld. Daarnaast heeft Château Neubourg Goud gewonnen bij de Dutch Beer Challenge en is daarmee uitgeroepen tot beste Pilsner van Nederland. Een bier om exclusief van te genieten!